kryptovaluutta
Kryptovaluutta
Vakaavaluutta USDT:n taustayhtiönä tunnettu Tether on hankkinut 8 888 bitcoinia n. 600 miljoonaa dollarilla. Hankinta ei ole ollut julkista tietoa, mutta se on pääteltävissä lohkoketjudatasta, joka osoittaa siirron kryptovaluuttapörssi Bitfinexistä Tetherin lompakkoon https://parhaat-online-kasinot.com/. Tetherin bitcoin-omistukset ovat merkittävät, sillä sen arvioidaan omistavan maailmassa seitsemänneksi eniten bitcoineja, yhteensä noin 75 354 kpl. Tetherin kaltaiset institutionaaliset toimijat vähentävät bitcoinien saatavuutta
Meemikolikot ovat olleet kryptovaluuttasijoittajien suosiossa viimeisen vuoden aikana. Useiden kolikoiden arvot ovat moninkertaistuneet muutamassa päivässä, mutta romahtaneet pian sen jälkeen lähes olemattomiin. Vastaavanlainen tapaus nähtiin Argentiinassa, kun maan presidentti Javier Milei mainosti meemikolikkoa nimeltä Libra omalla X-tilillään. Libra-kolikon arvo lähti aluksi huikeaan nousuun, kunnes romahti rajusti. Kolikon markkina-arvo nousi parhaimmillaan noin 4,5 miljardiin dollariin. Libran
Lohkoketjudatayhtiö CryptoQuantin mukaan Bitcoin (BTC)-valaat ovat myyneet n. 1,2 miljardin dollarin arvosta bitcoineja viimeisten kahden viikon aikana. Bitcoin-valaiksi kutsutaan sijoittajia, jotka omistavat suuria määriä bitcoineja. Bitcoin-valaiden lisäksi myyjien joukossa on myös merkittävä määrä pitkäaikaisia bitcoin-sijoittajia ja bitcoin-louhijoita. Samaan aikaan Bitcoin ETF:istä valui ulos varoja 460 miljoonan arvosta. Muutokset näiden sijoittajien käyttäytymisessä havaittiin teknisen analyysin indikaattoreiden
Kryptovaluutta kurssi
Valuutan hintaan vaikuttaa tällä hetkellä hyvin paljon markkina- ja maailmantilanne. Sen vuoksi sijoittajat elävät pelossa ja kryptovaluuttojen hinnat ovat romahtaneet alas. Lisäksi viimeaikaisin FTX-kriisi näkyy myös bitcoinin kurssissa. Nousut ja laskut ovat kuitenkin bitcoinille tavallisia. Tulevaisuudesta ei vielä varmaksi tiedetä, mutta niin Ukrainan sota, tiukentuva sääntely, kiihtyvä inflaatio kuin epävarmuus markkinoilla vaikuttavat bitcoinin kurssiin.
Usein kryptovaluutta nähdään pikemminkin sijoituksena kuin valuuttana. Tämä johtuu siitä, että niiden hinnat ovat niin epävakaat – ominaisuus, jota sijoittajat usein etsivät mutta tavalliset ihmiset pyrkivät välttämään. Taloudellisten tai poliittisten levottomuuksien aikana ihmisillä on taipumus vetää rahansa pois sijoituksista turvallisempiin omaisuuseriin, kuten kultaan tai käteiseen. Joskus nämä samat ihmiset kuitenkin laittavat rahansa kryptovaluuttaan, koska ne voidaan siirtää maasta paljon helpommin kuin muut varat – vaikka se merkitsisikin sen muuntamista takaisin käteiseksi alhaisemmalla hinnalla.
Tämän lisäksi RippleX on alusta, joka tarjoaa lohkoketjuratkaisuja projekteille, jotka haluavat tarjota maksukeskeisiä palveluja. Sen sijaan, että yritykset rakentaisivat omia DApps- ja lohkoketjuratkaisujaan tyhjästä, ne voivat hyödyntää RippleX:n ja XRP Ledgerin asiantuntemusta ja tuotteita tarjotakseen mainstream-yhteensopivuuden ja mukaansatempaavan käyttökokemuksen. Tähän mennessä RippleX:ssä on julkaistu kaksi protokollaa: Interledger, maksuyritys, joka tarjoaa yhteensopivuuden eri maksujärjestelmien välillä, ja PayString, ratkaisu, joka yksinkertaistaa maksuosoitteita.
Toisin kuin Ethereum, XRP Ledger ei käytä Proof-of-work-konsensusmekanismia. Se ei myöskään toimi proof-of-stake-konsensusmekanismin kanssa, kuten monet sen kilpailijat. Sen sijaan se käyttää XRP Ledger Consensus Protocol -protokollaa, joka on keskitetympi ja tehokkaampi ratkaisu transaktioiden lopullisuusajan ja transaktiokustannusten vähentämiseen. XRP Ledgerin avulla tapahtumat voidaan suorittaa vain sekunneissa. Tämä on paljon nopeampi kuin Bitcoinin tai perinteisten järjestelmien, kuten SWIFTin, kymmenen minuutin lohkoaika.
Bitcoin hinta ei ylittänyt 25:ä euroa ennen vuotta 2013, mutta myöhemmin vuonna 2013 kurssi ylitti ensimmäistä kertaa 1 000 euron rajan. Seuraavan parin vuoden aikana kurssi otti takapakkia ja esimerkiksi tammikuussa 2015 kurssi oli hetkellisesti takaisin alle 200 eurossa sen jälkeen kun Bitstamp, joka on suurin pörssi Euroopassa, hakkeroitiin ja 19 000 Bitcoinia varastettiin. Yli 1 000 euron raja ylitettiin uudestaan vasta vuonna 2017.
Suomalainen kryptovaluutta välittäjä
Kun tilisi on auki, voit siirtyä suoraan hakuvalikkoon ja kirjoittaa haluamasi kryptovaluutan nimen hakukenttään. Käytämme tässä esimerkkinä Bitcoinia, jonka kirjoitimme hakukenttään, ja klikkasimme sen sijoitussivun auki. Kun olet kryptovaluutan sijoitussivulla, näet sivun alareunassa kaupankäyntilomakkeen, jossa voit avata kaupan, eli ostaa kyseistä kryptoa. Sinun tarvitsee vain kirjata lomakkeelle millä summalla (USD) haluat ostaa Bitcoinia.
Binancella on miljoonia asiakkaita ympäri maailmaa, ja se korostaa turvallisuutta, käyttökokemusta ja innovaatioita, mikä tekee siitä hyvän valinnan sekä yksityisille että institutionaalisille sijoittajille.
Kyllä! Bitcoinin käyttö on täysin laillista. Yksityishenkilöillä on oikeus käyttää mitä tahansa haluamaansa valuuttaa, kunhan molemmat osapuolet sopivat samoista maksuvälineistä. Samaan aikaan on kuitenkin olemassa maita, jotka ovat välillisesti tai osittain kieltäneet Bitcoinin käytön. Syyt tähän vaihtelevat, mutta yleensä valtio haluaa haluaa tällöin enemmän valtaa rahoitusmarkkinoilla. Täältä löydät luettelon kaikkien maiden Bitcoinia koskevista laeista.
Voit aloittaa sijoittamisen OKX:ssä vaikka samantien, sillä tilin luominen ja homman pyörimään laittaminen vie vain pari minuuttia. Koska alustalla on niin laaja valikoima erilaisia kryptovaluuttoja, sinun on helppo laajentaa portfoliotasi samalla kun ansaitset ekstraa. Unohda siis jo se eläkesäästötili ja laita rahasi ihan oikeasti kasvamaan OKX:n kautta heti tänään! Katso lisää kryptohintoja.
Leave a Reply